O nama

U samom centru Viškova , iza prostora Turističke zajednice Viškovo, nalazi se igraonica Tigrić, na preko 100 m2. Kako u centru nema takvog sadržaja, a mi smo godinama radili s djecom, odlučili smo se organizirati za Vas proslave rođendana, u skladu sa Vašim potrebama.

Učimo od svojih malih korisnika i njihovih roditelja i ugruđujemo Vaše prijedloge u našu stalnu ponudu.

Ubrzo nakon otvaranja 2012. godine, igraonica je postala omiljeno okupljalište proslava rođendana koji se dugo pamte. Djeca se kod nas dobro i organizirano zabave.

Budući da smo i mi roditelji, želimo Vam napomenuti da u igraonici Tigrić jako pazimo na čistoću i dezinfekciju cjelokupnog prostora. Izuzetno vodimo računa o higijeni – sanitarne prostorije propisno se čiste, i djeca peru ruke nakon korištenja sanitarija.

Prostorije su opremljene centralnim grijanjem i radijatori su propisno zaštićeni, kako se djeca ne bi ozljedila.

Prostor je zimi dobro zagrijan, a ljeti prozračan i rashlađen. I pod je napravljen od profesionalnog laminata kojeg koriste vrtići. Igraonica je okružena terasom i parkom, u kojem su postavljene ljuljačke, tobogan i veliki trampolin.

Na terasi igramo nogomet i graničara.Imamo i disco opremu (disco kugla, bubblemachine, lightshow), tu su i play station 2, stolni nogomet, biljar, stolni tenis.

Posjetite nas i zavirite na neki od rođendana, kako biste se uvjerili koliko se brinemo i trudimo oko djece.

Uputite nam svoje prijedloge i kritike, pomoći ćete nam u osmišljenju vlastite, a i budućih zabava.

Veselimo se vašem dolasku.

Vaš tim igraonice TIGRIĆ!

Danijela Rumora, dipl. teolog & vlasnica i voditeljica igraonice Tigrić.

Rezervirajte termin

* obavezna polja